Back to top

Plimbari pe mare, yachting, pescuit

Marina ofera si yacht-uri pentru curse charter, cu skipper la bord, pe o perioada de cateva ore pana la mai multe zile, in functie de solicitari. Fie ca este vorba de o seara romantica pe mare, fie ca este o iesire pentru a admira litoralul romanesc din largul marii, LifeHarbour va sta la dispozitie cu o gama larga de ambarcatiuni si skipper cu experienta.

In larg

Una dintre plimbarile preferate, ale celor care iubesc luxul, este cu yachtul Harbour, un trawler de 11 metri, cu dotari de top: aer conditionat, frigider-bar, platforma superioara (fly bridge) generoasa, instalatie audio, comanda dubla, platform pentru plaja, etc.

O alta posibilitate este plimbarea cu un yacht cu vele de 10-12 metri, la bordul caruia puteti sa va bucurati de briza marii si puteti asista la manevrele specifice efectuate pe ambarcatiune. La bordul acestor ambarcatiuni exista instalatii de sonorizare si frigider.

LifeHabour dispune si de barci cu motor rapide, cu care va puteti deplasa catre statiuni sau sa faceti o plimbare in largul marii.